top of page
Ara
  • Yazarın fotoğrafıCemal Ekmekci

Fiat Linea

Fiat Linea Linea

Çağdaş dizaynındaki hareketli çizgileriyle şehirli kimliğini gözler nüne seriyor.

Bursa’dahi imal edilen Türkiye’nin aile otomobili Linea, bütün aileye şehrin her yerinde kendini evinde hissettiriyor.


Gezinti menüsü İşbu alan isminde ve alt sayfalarında sergilenen ya da listelenen otomobillerin ve sair mal ya da hizmetlerin belirti edilen fiyatları, , yetki sahibi satıcılarda ve şubelerde değişkenlik gösterebilecek olup, bu kayıtlar sözleşmeye çağrı niteliğinde yorumlanamayacaktır.

2015'de üretimi ara vererek konumunu 'ya bırakmıştır.


Linea bütün aileye konforu sunarken şıklıktan katiyen taviz vermiyor.


5” dokunmatik ekran üzerinden denetleme edilebilen multimedya sistemi bilgi ve eğlence dünyasını parmaklarınızın ucuna getiriyor.


Bu sistem sunmuş bulunduğu Bluetooth bağlantısı ile telefon görüşmelerinizi yapabilme rahatlığı yaşatıyor.


Linea’dahi standart yaseneyen ESP, ABS, EBD, ASR, MSR, Hillholder ve HBA’nın yanısıra gergili emniyet kemeri ve bebek koltuğu ISOFIX bağlantıları gibi pekçok aktif ve pasif emniyet öğeyi beraber bulunmaktadır.


Multijet motorlar daha düşük yakıtla daha çok performans sağlıyor.


Fiat Linea kataloğu amacıyla .


İkinci El Fiat Linea Modelleri ve Fiyatları - 8 Araç Bu sayfa en son tarihinde güncellenmiştir.

Böylece tam manasıyla kurumsal teminat sağlanmış oluyor.

Ekspertiz, nakit alım, kredi, değişim, kasko, trafik sigortası ve görünüş yenileme gibi pekçok değişik ve vakit alabilecek prosedürü tek merkezde basitçe çözme olanağı yayınlayan Otoshops, 2.

FIAT LINEA aracınız amacıyla yaz ve kış lastiği fiyatlarına erişebilir, aracınıza elverişli lastiği seçebilirsiniz.

FIAT LINEA yaz ve kış lastiklerini listeleyebilmemiz ve Sabancı güvencesiyle çevrimiçi satın alma prosedürünü gerçekleştirmeniz amacıyla son 2 ismim kaldı.

İşte Bursa'dahi imal edilen Fiat Linea’nın konumunu alacak yeni model Ve resmi olarak lanse edildi! İLK ETAPTA 400 BİN Geçtiğimiz hafta Hürriyet’in ‘Bursalı Linea yerine Cordobalı Cronos’ haberiyle gündeme getirdiği yeni modelle alakalı İtalyan Fiat resmi açıklamayı yaptı.

Yeni Cronos sedan modelinin ilk görsellerini paylaşan Fiat doğrulusunda oluşturulan resmi bildirime göre İtalyan marka, Cronos modelini ilk safhada Brezilya sektöründe 300 bin, Arjantin sektöründe şayet 100 bin sayı satmayı amaçlıyor.

Yeni Cronos sedan modelinin ilk görsellerini paylaşan Fiat doğrulusunda oluşturulan resmi bildirime göre İtalyan marka, Cronos modelini ilk safhada Brezilya sektöründe 300 bin, Arjantin sektöründe şayet 100 bin sayı satmayı amaçlıyor.

EGEA’YA BENZİYOR Yeni modelin dizaynına baktığımızda Cronos modelinin Bursa’dahi imal edilen Fiat Egea Ailesi’nin dizayn dilini andırdığını net olarak söyleyebiliriz.

Linea’dan değişik olarak Cronos, krom girişlere ve alt alanında gene krom dokunuşlara sahip bir ön ızgaraya sahip.


Ön tampon dahi daha şık sis farlarına düzen sağlamak amacıyla geneleme tasarlanmış.

Cronos’un iç kabinindeki malzemeler ve dizayn ipuçları şayet hatchback versiyonu Argo ile olabildiğince gibi.


Otomobilde 7 inçlik ekran ve yerleşik bilgisayarın LCD ekranı standart olarak sunuluyor.

Son yaşanan finansal gelişmeler, piyasalarda günün ilgi çeken son dakika haberleri, ekonomi dünyasından en sıcak haberler amacıyla Türkiye'nin haber sitesi hurriyet.com.tr; Hurriyet.com.tr haber içerikleri kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz, Kanuna eğreti ve destursuz olarak kopyalanamaz, diğer yerde yayınlanamaz.


Bu verileri nerede bulabileceğinize dair ipuçlarını burada bulabilirsiniz: Aracınızın ard bölümünü denetleme edin Sürücü kapısının amacıylae bakın Aracınızın kullanıcı el kitabına bakın Aracınızın ruhsatını inceleyin Emin değil misiniz? Birçok vasıta modeli, model ve seneye göre değişik lastik ebadına sahiptir.


Linea FIAT Linea otomobil lastikleri Söz hususu emniyet, yakıt verimlililiği ve dayanma bulunduğunda, FIAT lastiklerinizi elverişli olanları ile değişiklık gerçekleştirme çok önemlidir.

Aracınızın yanısıra sürüş tarzınıza ve koşullara dahi büsbütün düzen gösterecek FIAT-uyumlu lastikleri bulmanıza yardım edeceğiz.


FIAT 'in hangi serisini kullandığınızı belirterek ilk aşaması atın.

2 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

İkinci El Araç Borsası Hakkında Merak Edilenler

Uzmanlarımız, senin ihtiyacına elverişli vasıtaları bulup pazarlık yapıp ücretsiz bir şekilde sana iletir. İstediğin vasıta marka modeline ve özelliklerine göre değişmekle birlikte çoğu süre tıpkı gün

2019 - 2021 Araç Satış İstatistikleri

2019 en çabuk satılan ve alınan kullanılmış otomobiller listesinde hangi arabalar var? Otomobillerle uğraşan milyonlarca vatandaşın gözü bu listede. arabalara göz koyan sürücüler, pazarını yakından ta

Araç Tercihinin Tüm Dikkat Çeken Unsurları

Bu otomobiller fazlalıkla vintage meraklıları tarafından talep görse de Türkiye'de bu alana ilgi duyanlar bir elin parmakları kadar... Bütün bu saydıklarımıza rağmen hâlâ "Hangi otomobil alınmalı?" so

Yazı: Blog2_Post
bottom of page